• Gebruik code FIRST10 voor 10% korting
  • Gratis verzending
  • Altijd on-trend!

Zo zorg je ervoor dat jouw oorbellen lang mooi blijven

Gepubliceerd op 29 augustus 2019 om 21:14

Niets is leuker dan een nieuw setje oorbellen! Natuurlijk wil je deze zo lang mogelijk mooi houden. Duurdere oorbellen wil lang niet altijd zeggen dat ze langer meegaan. Het belangrijkste is dat je goed met het sieraad omgaat. Dit artikel omvat alle tips die wij jou kunnen geven om zo lang mogelijk van jouw nieuwe sieraad te kunnen genieten!

1. Doe je oorbellen uit tijdens het douchen
Ik hoor je denken: ''Natuurlijk doe ik mijn oorbellen uit tijdens het douchen!'' Toch zijn er genoeg mensen die hun oorbellen voor het douchen niet uitdoen, want dat is nou eenmaal makkelijker. Toch raad ik je aan om ze in het vervolg uit te doen. Liever die extra moeite doen om ze even uit je oren te halen, dan weer een nieuw setje moeten kopen!

2. Vermijd de badkamer als opbergplek
Nu we het toch over douchen hebben wil ik je gelijk de volgende tip meegeven. Wanneer je je oorbelletjes uit doet voor het nemen van een douche, leg ze dan niet in de badkamer neer. De badkamer is namelijk een vochtige plek en dit is niet goed voor het materiaal van de oorbellen. 

3. Hou je oorbellen niet in tijdens het slapen
Ook wij snappen dat je na een lange dag het liefste gelijk je bed induikt zonder ergens naar om te hoeven kijken. Oorbellen slijten sneller als je ze vaker in hebt, dus doe ze vooral uit tijdens het slapen! Natuurlijk loop je ook het risico dat je in je slaap een verkeerde beweging maakt en de oorbel stuk gaat.

4. Doe je oorbellen als laatste in
Zorg ervoor dat je je oorbellen als laatste in doet. Dit betekent: vóór jouw parfum, dagcréme, haarspray of wat dan ook. Hiermee kun je voorkomen dat het materiaal fout gaat reageren op de producten die jij gebruikt. De oorbelletjes kunnen door bepaalde producten dof worden en dat willen we niet!

5. Doe je oorbellen uit tijdens het sporten 
Als je van plan bent om aan een heftige work-out te beginnen, dan kun je beter je oorbelletjes eerst uit doen. Het is niet alleen beter om veiligheidsredenen, maar ook voor de oorbellen zelf. Zweet kan namelijk het materiaal aantasten, waardoor je oorbellen minder lang meegaan. 

6. Bewaar je oorbellen op een donkere plek
Het allerbeste is om je oorbellen op een donkere plek te bewaren. Zo voorkom je dat de oorbellen te veel in aanraking komen met zonlicht én je voorkomt schade omdat je ze netjes zijn opgeborgen.

 

Hoe hou jij jouw oorbellen of andere sieraden langer mooi? Laat het weten in de reacties!

Earparty | By Emma

De bovenstaande oorringetjes zijn te koop op deze pagina!

Oorbellen, oorringen, earparty

Vind je de bovenstaande oorringetjes leuk? Shop ze hier!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.