• Gebruik code FIRST10 voor 10% korting
  • Gratis verzending
  • Altijd on-trend!

Gouden of zilveren sieraden?

Gepubliceerd op 13 oktober 2019 om 16:55

Goud of zilver, soms heb je zelf al een voorkeur, maar het kan ook zo zijn dat het tegenovergestelde jou juist heel mooi staat. De ondertoon van jouw huid bepaald niet alleen welke kleuren in kleding jou mooi staan, maar ook welke sieradenkleur bij jou past. Maar hoe weet je nou welke ondertoon jij hebt? Dat gaan wij jou in deze korte post uitleggen!

Ondertoon
Als eerste is het belangrijk om te weten welke ondertoon jouw huid heeft. Wanneer je bruine ogen hebt en je haar meer naar het warme neigt, dan heb je waarschijnlijk een warme ondertoon in de huid. Heb je groene of blauwe ogen en heeft je haar koele of askleurige tinten? Vaak heeft je huid dan een koele ondertoon.

Sunglow
Weet je nu nog niet of je huid een warme of koele ondertoon heeft? Denk eens terug aan de zomer: verbrand je na een dag in de zon, of krijgt je huid juist een mooie sunglow?

Aderen
Het klinkt heel raar, maar ook aan je aderen kun je zien of je een warme of koele ondertoon hebt. Als eerste moet je een plek zoeken waar je aderen goed zichtbaar zijn. Wanneer je aderen een blauwe kleur hebben, dan heeft je huid ook een koele ondertoon. Wanneer jouw aderen eerder wat naar het groene neigen, dan heb je een warme ondertoon.

In de afbeelding hiernaast kan je jouw huidskleur vergelijken. De bovenste hand geeft een warme ondertoon aan en de onderste hand een koele ondertoon. Gouden sieraden staat vaak mooi bij een warme ondertoon en zilveren sieraden past weer bij een koele ondertoon. Natuurlijk kan je wanneer je een warme ondertoon hebt ook gewoon zilver dragen en andersom. Dit zijn enkel tips!

By Emma | Gouden oorbellen
Passen gouden of zilveren sieraden beter bij mij?

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.