• Gebruik code FIRST10 voor 10% korting
  • Gratis verzending
  • Altijd on-trend!

Retourneren

LET OP: In verband met de hygiëne kunnen oorbellen en earcuffs niet worden geretourneerd. 

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Daarnaast heb je na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 0,83 per brief, wanneer je gebruik maakt van PostNL. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan By Emma geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@byemma.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wil je jouw product ruilen? Dat is natuurlijk geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@byemma.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor jou te wijzigen.

Model voor herroeping

 

Contact

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daarom willen wij ook dat je ons altijd kan bereiken voor wat dan ook! Dit kan door middel van de contactpagina.